Μεταφορές Αθήνα

Ψάχνεις για μικρομεταφορές Αθήνα;
Εδώ θα βρεις μεταφορική για μεταφορές λίγων αντικειμένων με μικρό φορτηγό.
Οι μεταφορικές στο easymove διαθέτουν φορτοταξί και προσφέρουν οικονομικές τιμές.

Leader Removals Μεταφορική

0
Rated 0 out of 5
(0 αξιολογήσεις)

Αναλαμβάνουμε άμεσα μεταφορές λίγων πραγμάτων με μικρό φορτηγό στην Αθήνα και σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά

Transporter Hellas Μεταφορική

0
Rated 0 out of 5
(0 αξιολογήσεις)
Η μεταφορική μας αναλαμβάνει μικρομεταφορές στο κέντρο της Αθήνας, βόρεια και δυτικά προάστια με χαμηλό κόστος.Τηλεφωνήστε μας σήμερα

Μεταφορική Μετακομισάς

0
Rated 0 out of 5
(0 αξιολογήσεις)

Προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφοράς όπως: μεταφορά επίπλων, μεταφορά ηλεκτρικών συσκευών, παραλαβή παράδοση από πολυκαταστήματα. 

Επικοινώνησε με τους επαγγελματίες τηλεφωνικά, ή πάτησε το κουμπί Πάρε Προσφορά και οι παρακάτω 3 μεταφορικές θα σε καλέσουν στα επόμενα λεπτά να σου δώσουν προσφορά.

Mεταφορές λίγων αντικειμένων

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις επαγγελματίες μεταφορείς για μικρομεταφορές Αθήνα. Είτε ενδιαφέρεσαι να μεταφέρεις ένα αντικείμενο, είτε ψάχνεις μεταφορική για μεταφορές λίγων αντικειμένων με μικρό φορτηγό, εδώ θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες να σε εξυπηρετήσουν άμεσα και σε οικονομικές τιμές.

Πόσο κοστίζει μια μεταφορά στην Αθήνα

Οι τιμές για μικρομεταφορές Αθήνα με φορτοταξί ξεκινάνε από 30€ για να μάθετε ακριβώς πιο θα είναι το κόστος της μεταφοράς που θέλετε να κάνετε θα χρειαστεί να μας περιγράψετε τα αντικείμενα που θέλετε να μεταφέρετε.

Ενδιαφέρεσαι να μετακoμίσης όλο το σπίτι; Δες Μετακομίσεις Αθήνα