Μεταφορές Αθήνα

Ψάχνεις για μεταφορές με μικρό φορτηγό (μικρομεταφορες) Αθήνα;
Η μεταφορική easymove αναλαμβάνει άμεσα μεταφορές λίγων αντικειμένων μικρομεταφορές με μικρό φορτηγό στην Αθήνα σε οικονομικές τιμές.
Οικονομική μεταφορική για μεταφορές λίγων αντικειμένων με μικρό φορτηγό τύπου φορτοταξί.

Μεταφορική για λίγα πράγματα

Αναλαμβάνουμε άμεσα μεταφορές λίγων πραγμάτων με μικρό φορτηγό στην Αθήνα και σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, εδώ θα βρεις επαγγελματίες μεταφορείς για μικρομεταφορές Αθήνα κέντρο.

Είτε ενδιαφέρεσαι να μεταφέρεις ένα αντικείμενο, είτε ψάχνεις μεταφορική για μεταφορές λίγων αντικειμένων με μικρό φορτηγό εξυπηρετούμε άμεσα και σε οικονομικές τιμές, η πιο οικονομική μεταφορική για λίγα πράγματα στην Αθήνα.

Mεταφορές λίγων αντικειμένων

Προσφέρουμε υπηρεσίες για μεταφορές με μικρό φορτηγό όπως: μεταφορά επίπλων, μεταφορά ηλεκτρικών συσκευών, παραλαβή παράδοση από πολυκαταστήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά

Μεταφορά επίπλων

Αναλαμβάνουμε άμεσα την μεταφορά ενός επίπλου, η την μεταφορά όλων των επίπλων του σπιτιού, μεταφορά καναπέ, μεταφορά πολυθρόνας, μεταφορά κρεβατιού, μεταφορά βιβλιοθήκης, το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει με επαγγελματισμό την αποσυναρμολόγηση των επίπλων και την συναρμολόγηση στο νέο σας σπίτι.

Μεταφορά ηλεκτρικών συσκευών

Οι μεταφορές με μικρό φορτηγό συμπεριλαμβάνουν και την μεταφορά όλων των ηλεκτρικών συσκευών, μεταφορά ψυγείου, μεταφορά κουζίνας, μεταφορά πλυντηρίου, τα φορτηγά μας είναι σχεδιασμένα με το κατάλληλο ύψος ώστε να χωρέσουν ακόμα και την πιο ψηλή ηλεκτρική συσκευή.

Κάντε τις μεταφορές με μικρό φορτηγό μόνοι σας

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να κάνετε μόνοι σας τις μεταφορές λίγων αντικειμένων μισθώνοντας σας ένα μικρό φορτηγό τύπου βαν με δικό μας οδηγό ώστε να κάνετε τις μικρομεταφορές όπως τις θέλετε και οπότε τις θέλετε.

Η υπηρεσία μισθώσεις μικρού φορτηγού τύπου βαν με δικό μας οδηγό για μικρομεταφορές Αθήνα είναι σε πολύ οικονομική τιμή.

Easymove οικονομική μεταφορική για λίγα πράγματα.

Πόσο κοστίζει μια μεταφορά στην Αθήνα

Οι τιμές για μικρομεταφορές Αθήνα με φορτοταξί ξεκινάνε από 30€ για να μάθετε ακριβώς πιο θα είναι το κόστος της μεταφοράς που θέλετε να κάνετε θα χρειαστεί να μας περιγράψετε τα αντικείμενα που θέλετε να μεταφέρετε.

Ενδιαφέρεσαι να μετακoμίσης όλο το σπίτι; Δες Μετακομίσεις Αθήνα

μεταφορες με μικρο φορτηγο