Μετακομίσεις Αθήνα

Μετακομίσεις Αθήνα από την μεταφορική εταιρεία easymove

Μετακομίσεις στην Αθήνα δείτε τιμές και υπηρεσίες

Αν αναζητάτε μεταφορική για μετακομίσεις Αθήνα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα. Η εταιρεία μας με πείρα πάνω από 20 χρόνια στις μετακομίσεις σπιτιών αναλαμβάνει υπεύθυνα την μετακόμιση του σπιτιού σας από το Α έως το Ω.

προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και οικονομικές τιμές. Εξετάζουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά και διαμορφώνουμε ένα οικονομικό πακέτο μετακόμισης που να προσαρμόζετε απόλυτα στις ανάγκες και την δυνατότητα του κάθε πελάτη μας.

Στην easymove πιστεύουμε είναι προτιμότερο να μην αναλάβουμε μια δουλειά, παρά να αλλοιώσουμε την ποιότητα τον εργασιών μας.

Υπηρεσίες για μετακομίσεις στην Αθήνα

Αποσυναρμολόγηση επίπλων

Σε κάθε σπίτι υπάρχει τουλάχιστον ένα έπιπλο που χρειάζεται αποσυναρμολόγηση, μερικά από αυτά τα έπιπλα είναι, η μεταφορά κρεβατιού, μεγάλη ντουλάπα, κούνια, τραπεζαρία, το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την αποσυναρμολόγηση των επίπλων και στο νέο σπίτι τα συναρμολογούμε ξανά.

N

Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών

Σίγουρα δεν υπάρχει σπίτι χωρίς ηλεκτρικές συσκευές, το προσωπικό μας θα αποσυνδέσει τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σας όπως, ψυγείο, πλυντήριο, κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, ακόμα και το κλιματιστικό όπου στο νέο σπίτι ακολουθεί η επανασύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών.

Συσκευασία επίπλων

Το κάθε έπιπλο πέραν της οικονομικής αξίας, για κάποιους μπορεί να έχει και συναισθηματική αξία, και για αυτόν τον λόγο η μεταφορική εταιρεία easymove σε κάθε μετακόμιση αναλαμβάνει την προστασία των επίπλων με τα σωστά υλικά συσκευασίας.

Φωτιστικά και κουρτινόξυλα

Τα φωτιστικά και τα κουρτινόξυλα είναι και αυτά δικιά μας υπόθεση, οπότε μείνετε ήσυχοι και αυτά θα αφαιρεθούν από τον τοίχο και από το ταβάνι, θα συσκευαστούν ώστε να μεταφερθούν στο νέο σπίτι με ασφάλεια όπου εκεί συνδέουμε τα φωτιστικά και κρεμάμε τα κουρτινόξυλα.

Τιμές για μετακομίσεις Αθήνα

Οι τιμές για μετακομίσεις στην Αθήνα διαφέρουν ανάλογα με τις υπηρεσίες που μας ζητάει ο πελάτης, ωστόσο για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να μετακομίσουν με χαμηλό κόστος, εξηγούμε αναλυτικά στον κάθε πελάτη μας ποιες υπηρεσίες επηρεάζουν αρκετά το κόστος σε μια μετακόμιση και προσαρμοζόμαστε αναλόγως.

Για παράδειγμα: κάποιος πελάτης μας που θέλει να έχει μια οικονομική μετακόμιση στην Αθήνα, τον προμηθεύουμε με υλικά συσκευασίας ώστε να αναλάβει μόνος του την συσκευασία, των ρούχων, των υαλικών, και των επίπλων, καθώς αυτή η υπηρεσία ανεβάζει αρκετά το κόστος σε μια μετακόμιση. Εναλλακτικά μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την ολική συσκευασία των  αντικειμένων σας.

Μετακόμιση με ανυψωτικό

Σε μετακομίσεις στην Αθήνα χρησιμοποιούμε πάντα ανυψωτικό μηχάνημα, το ανυψωτικό μηχάνημα είναι ένα από τα βασικά  εργαλεία της δουλειάς μας και το χρησιμοποιούμε σχεδόν σε κάθε μετακόμιση, για να κάνουμε την δουλειά μας πιο εύκολη και για πιο ασφαλή  μετακόμιση.

Ενδεικτικές τιμές για μετακομίσεις στην Αθήνα

Μετακόμιση γκαρσονιέρας τιμές από 150€

Μετακόμιση για δυάρι σπίτι τιμές από 300€

Μετακόμιση για τριάρι σπίτι τιμές από 450€

Οι τιμές είναι ενδεικτικές μπορεί να είναι πιο χαμηλές ή πιο υψηλές ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Ωστόσο είναι προτιμότερο να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κάνουμε την καταγραφή των αντικειμένων σας ώστε να μπορέσουμε να υπολογίσουμε το κόστος της μετακόμισης.

Αν έχετε λίγα πράγματα δείτε μεταφορές λίγων αντικειμένων

Το τηλεφώνημα σας μπορεί να έχει και συμβουλευτικό χαρακτήρα, είμαστε εδώ να σας συμβουλέψουμε με όλα όσα θα χρειαστείτε σχετικά με την μετακόμιση σας.

Ζητήστε προσφορά

Μετακομίσεις Αθήνα