Χρήσιμες Συμβουλές που θα χρειαστούν στην μετακόμιση

Στο easymove ξέρουμε ότι κάθε μετακόμιση είναι πηγή άγχους και κούρασης.

Θέλουμε να κάνουμε την μετακόμισή σας όσο πιο εύκολη γίνεται γι’ αυτό φροντίσαμε να καταγράψουμε χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να οργανωθείτε καλύτερα.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Κάθε φορά που μετακομίζουμε έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να απαλλαγούμε από μικρά ή μεγαλύτερα πράγματα που δεν μας είναι πλέον χρήσιμα. Είναι πολύ σημαντικό να διαλέξουμε αυτά που πραγματικά θέλουμε να πάρουμε μαζί μας.

Αν ό,τι μεταφέρουμε στο νέο μας σπίτι είναι ό,τι πραγματικά χρειαζόμαστε και θέλουμε , γλιτώνουμε χρήματα, χώρο και κόπο.

ΟΝΟΜΑΤΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Γράφοντας το περιεχόμενο έξω από κάθε συσκευασία βοηθάτε το προσωπικό να προσέξει τα ευαίσθητα αντικείμενα αλλα και εσείς οι ίδιοι ξέρετε τί είναι πού.

Αν μάλιστα πάνω στις συσκευασίες σας γράψετε και τον χώρο/δωμάτιο που θέλετε να τοποθετηθούν βοηθάτε ώστε η μετακόμισή σας να γίνει γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ/ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Η συσκευασία είναι ένα βασικό στοιχείο στην μετακόμιση. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι καινούρια.Τα φθαρμένα ή ξαναχρησιμοποιημένα υλικά συσκευασίας βάζουν σε κίνδυνο τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Με καλά και σίγουρα υλικά συσκευασίας είστε βέβαιοι ότι τα πράγματά σας θα παραμείνουν άθικτα κατά την μεταφορά.

Σας συστήνουμε να μην υπερφορτώνετε τα κιβώτια που χρησιμοποιείτε. Επίσης όταν συσκευάζετε εύθραυστα αντικείμενα φροντίστε να χρησιμοποιείτε προστατευτικό υλικό και να γράφετε με ευκρίνεια έξω από την συσκευασία την ένδειξη “ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ”

…μια ακόμα χρήσιμη συμβουλή

αν αποφασίσετε να κάνετε μόνοι σας την συσκευασία αρχίστε αμέσως. Έτσι θα αποφύγετε την πίεση της τελευταίας στιγμής που συνήθως οδηγεί σε πρόχειρη και απρόσεκτη συσκευασία.

Η μεταφορική easymove είναι πάντοτε έτοιμη να αναλάβει για εσάς τη συσκευασία των πραγμάτων σας με επαγγελματικό τρόπο.